CLUBUL MICII EXPLORATORI



"Micii Exploratori" este un club pentru copii cu
vâsta între 9 si 13 ani, în care avem ocazia sã ne
distrãm si în acelasi timp sã învãtãm de la personaje
istorice si biblice o multime de lucruri folositoare ...
jocuri antrenante, cultura generala,
elemente de explorare, cantece,
povestiri si personaje biblice


mexploratoriracadau@yahoo.com

"Micii Exploratori" este o lucrare pentru copii care se adreseaza intregii personalitati umane : duh, suflet si trup, cu dorinta de a face din acestia ucenici ai lui Iisus Hristos.

Lucrarea "Micii Exploratori" a luat fiinta in Romania incepand cu anul 2001 sub forma de tabere organizate de asociatia "Purtatorii de Faclie" atat in limba romana cat si in limba germana.

Activitatea de cluburi incepe mai tarziu cu 3 ani cand in urma cursurilor de "Leadership Training" se formeaza mai multi lideri specializati pe aceasta lucrare in Romania.

"Micii Exploratori" este sprijinita de Fundatia "Juropa" din Elvetia care are un reprezentant si in Romania. Organizatia are ca scop ca in fiecare tara din Europa sa existe o miscare Micii Exploratori" (Jungschar)

In Romania exista aproximativ 23 de cluburi in care multi copii descopera adevaruri fascinante din lumea inconjuratoare si din Sfanta Scriptura.

In Brasov Clubul "Mici Exploratori Valea Cetatii" este al doi-lea club cu acest specific din oras si functioneaza in cadrul Shoping Center-ului "Magnolia" din Racadau incepand cu septembrie 2010. Clubul din Racadau este sustinut de Grupul "Impact Valea Cetatii" cu sediul tot in Racadau si cu acelasi scop de a pomova valorile moral-crestine.